Blogiarkisto

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Itch attack

Voi karmeus, mikä yö takana. Kello on ollut jälkeen 6 aamulla kun olen viimein nukahtanut muutamaksi tunniksi.

Aivan kamala kutina vaivaa taas, eikä mitään hajua mikä tarkalleen on syy vaikka vahvin epäily on aina tämä mun ihosairaus Pityriasis Lichenoides Chronica. Mun iho ei ole edes erityisen kuiva tällä hetkellä, ja rasvaan sitä joka ilta ja ohjeiden mukaan myös käytän kortisonirasvaa pari kertaa viikossa, ihon kunto on siis kohtalaisen hyvä, ihottumaa ei juurikaan ole mutta tämä kutina... !!!

Ainoa joka tähän tuntunee auttavan ainakin jonkin verran on Atarax, mutta tottakai se loppui multa tuossa pari päivää sitten ja jonkin vahingon kautta lääkäri ei ollutkaan uusinut sitä mun e-resepteihin vaikka asiasta soittelin maanantaina hoitajalle, joten jouduin kärvistelemään ilman. Onneksi juuri sain yhteyttä ihotautipolin hoitajaan, joka lupasi hoitaa e-reseptin uusinnan eteenpäin jotta tänään iltapäivällä saisin hakea apteekista Ataraxia, ja toivottavasti oikeasti nukkua ensi yönä rapsutusmaratonin sijaan.

Toivottavasti tämä kutinakausi lannistuu Ataraxin käytöllä, kamalaa kun koko ajan tekee mieli rapsuttaa ihoa niin että se on ihan punainen!