Blogiarkisto

lauantai 28. maaliskuuta 2015

High 5!




Lauantai-iltaa! Täällä voidaan oikein hyvin vaikken kovin ahkera blogissa olekaan ollut. Tosin Face/Insta-seuraajat tietää, että hengissä ainakin ollaan.. :D


Mutta oikeasti, mä voin todella hyvin. Kylki rauhoittuu, hermokipulääkitys lähes nollissa eikä tarvetta ole. Toki mulla on ollut vähän jäykän selän ja niskojen ongelmaa, joka tuo jännityspäänsärkyä kun en vieläkään ole päässyt sinne kuntosalille asti. Mutta nyt alkaa oikeat syyt että tekosyyt loppuun. Ja vielä suuremmalla syyllä, mahtavan sarjalöydön johdosta, Z Nation, vihdoin toteutan yhden haaveen, eli aloitan jonkin sortin itsepuolustuslajin. Kuin merkkinä, kuin kopautus päähän, törmäsin mahtavaan tarjoukseen ja tartuin siihen. Ja pian alkaa. Ja, no, oman kunnon mukaan käyn vaikka on hoidot, mutta jos samalla kaavalla menee eikä tule mitään autoimmuunijuttuja, eli vain pari päivää väsyttää ja iho kutisee, niin kyllä mä saan potkittua itseni treeneihin, oikeastaan vain hyvä että on jokin asia jolle on ns. tilivelvollinen, lähteä kotoa, mennä tekemään jotain. (ja Z Nation on siis zombie maailmanloppu -teemainen sarja, pilottijakso ei ollut ihan kummoinen mutta sen jälkeen jäin koukkuun, vaikken oikein zombeista yleensä välitä, ja ei, en ole vieläkään aloittanut The Walking Deadiä vaikka sitä on kehuttu ja vinkkailtu). Tässä sarjassa on niin monta hyvää zombie ja maailmanloppu vitsejä, vaikka draamaa onkin, oon nauranut välillä itseni ihan kipeäks, kai mulla on vähän vinksahtanut huumorintaju.







Käväisin myös torstaina päivävisiitillä taas Stadissa, hengaillen Lillan kanssa, täytyy todeta jälleen kerran että on aivan erimahtavaa että Matkahuolto että Onnibus tarjoaa tosi hyviä diilejä tre-hki -välillä. Ja mä käytin ainakin osan meno- että paluumatkasta hyödyllisesti eli lueskelin pääsykoekirjaa. Myönnän että aamulla torkahdin tämän johdosta noin puoleksi tunniksi bussissa, kun oli niin aikainen lähtökin, mutta... no, I'll keep on trying ;D

Uusimman Livboxin tuotteiden testaus on myös käynnissä, ja tarkoitus on tottakai postailla kun on tullut kunnolla testailtua - sen voin sanoa että Bangerhead -merkiltä tullut kuivashampoo on aivan mahtavaa, sopii mulle täydellisesti, ja kuivashampoon lähes suurkuluttajana hyvä löytö on mahtavaa. Sillä olen fiksannut suihkua vailla olevat hiukset kestämään vielä yhden päivän ja myös saanut kuohkeutta hiusten tyveen että pitoa kiharoille/laineille, ilman että päänahka kuivuu tai että lopputulos näyttäisi "jauhoiselta", ja tuoksukin on todella miellyttävä. Love it!




Joten. Ensi viikolla hoitorundi nro 2, maanantaina eka labraan ja tiistaina taas suoniin tuuppausta. Tällä kertaa päivä tuskin venyy yhtä pitkäksi kun ei tarvitse kysellä ja käydä läpi kaikenlaisia hoidon aloitusjuttuja. Tästä huolimatta, varaan paremmat eväät tällä kertaa messiin. Tosin, mä todennäköisesti saisin kyllä myös liikuskella tippatelineen kanssa kahvioonkin hakemaan lisäpurtavaa tai vähän jotain herkkua, kun eka kerta meni täysin moitteettomasti. Aurinko ei tällä hetkellä ole meitä juurikaan ilahduttanut ja on taas kylmä, mutta mulla on sisäisesti aurinkoinen ja lämmin fiilis - kaikkea mahtavaa edessä.

// ENGLISH

Alive and kickin'! Sorry haven't been so active at the blog lately, but, at least Facebook and Instagram followers know I'm breathing.. ;D

But, for real, I feel great. The wound is winding down, the nerve pain medication is almost down to zero. Sure I've got some neck-shoulder tension things that also sometimes result to a some tension headachy stuff, but that's mostly because of I still haven't gotten back to the gym - tho now I'm really running out of the real reasons and excuses too. So, that in mind, I'm finally executing one of my long time dreams which is starting some kinda self defence class, and like a very obvious sign, I found a great deal and seized the moment. All this also inspired a new series I'm hooked to, Z Nation. A zombie apocalypse themed Syfy Original series, though I'm not usually a fan of zombies and the pilot wasn't that great, but after that it kicked up a notch and BAM, I was hooked. So in my mind I'm kicking zombie butts in the future ;) And I've been laughing my ass off due to some of the apocalyptic or zombie themed jokes, tho it's drama, guess I got a bit of a twisty sense of humor!

On Thursday took a daytrip to Helsinki again, hung out with precious Lilla. Really gotta applaud for Matkahuolto and Onnibus for offering such good deals for TRE-HKI route. I also tried to be productive and read a bit of my exam book, but due to that and a very early morning I dozed of for about half an hour or so.. :D But I'll keep trying and reading!

A post or a few about the latest Livbox is coming, soon I hope (have to kick myself to be more efficient), but testing of the new products is going on as we speak. Gotta say, I love the dry shampoo by Bangerhead, works like a charm on my hair, gives one extra day to last without a shower, gives volume and gives hold to curls/waves, and the fragrance is very nice too. Totally my favorite product of this box!

So. Next week round two of treatment, Monday to the lab to check that everything is as it should. Should be a quicker visit this time since all the start-of-treatment hassle is already in check. Gotta prepare better snacks though, although I think I'd probably be okay visiting the cafeteria even as the IV is hooked. The sun ain't shining and the weather is quite chilly, but I feel sunny and warm inside - so much to look forward to.

Peace out!