Blogiarkisto

maanantai 21. huhtikuuta 2014

#Amazing

Blogin facebookissa #Amazing-tekstillä varustettua beanie, myssy, sai paljon huomiota ja tykkäyksiä - ja itsekin olen niiiiin rakastunut tähän, tottakai! Se tottakai löytyi viimeisimmällä reissulla Ideaparkista, jossa joku on kuulemma bongannutkin mut ihmisjoukosta! Hei, moikkaamaan saa tulla, jos näin vastaisuudessa käy, jos siis haluaa, kyllä mä mielelläni vaihdan sanasen :)


Tämä ihana beanie, joita oli muitakin eri väreillä ja teksteillä, on siis Ideaparkin Glitteristä ostettu, kannattaa mennä katsomaan jos nämä nappaavat, oli tosi söpöjä. Siellä on myös "Osta 3, maksa 2" -tarjous meneillään, joten sitä hyödyntäen...! Tämä mun beanie oli hinnaltaan 6,90e.

Kaikkea muutakin kivaa Glitterissä oli, meinaan katselin että siellä on myös alet synteettisistä hiuslisäkkeistä. Itse olen tosin käyttänyt synteettisenä vain partyklipsejä, eli yhdellä klipsillä varustettuja hiusnauhoja (Dreamhairista) sekä sitten sitä Rapunzelista hankittua tekonutturaa - ja kovassa käytössä tämä onkin, niin näppärä päivinä kun ei jaksa kiinnittää noita varsinaista clip-on pidennyksiä päähän. Mutta, on nämä ainakin tutkimisen arvoisia jos jotain edullista hakee, ja haluaa hetkessä lookkia uudistaa.