Blogiarkisto

perjantai 1. elokuuta 2014

Pienen lahjan sisältö

Mitäpä pientä siis Livboxilta tulleessa lahjapakkauksessa oli? No, sen sain päättää itse! Livboxilta oltiin muhun päin yhteydessä, että kiinnostaisiko saada kokeiluun mun viime boxista kaipaama Herbinan letitys- ja rakennesuihke, sekä kenties saada jotain vanhoja suosikkeja menneistä boxeista myös. Vastaus oli tietenkin, ehdottomasti! Tällaista paljastui postimiehen mulle ojentamasta paketista:

Mun ehdottomasti all-time suosikit: Ziajan vuohenmaito päivävoide, Louis Widmerin Skin Appeal kuorintavoide sekä kirsikkana Dermalogican SkinPerfect Primer SPF 30 - ja mikä hienointa, pari suosikkia tuli kaksin kappalein.




Mitään näistä en tähän mennessä ollut itse ostanut, vaikka erityisesti nämä suosikit ovat jääneet mieleen kun boxeissa ovat tulleet. Dermalogican sivuilla on kyllä tullut vierailtua ja hivenen tuskailtua tämän tuotteen arvokasta hintaa, vaikka sen arvoista se kyllä olisi. Kävipä näin kiva onnenpotku, että sai näitä lemppareita sitten vielä uudestaan käyttöön, joten iso kiitos menee Livboxille ja sen huomaavalle tiimille!

Ne, jotka eivät tiedä mikä Livbox on, niin lyhyesti se on kauneuden tuotteita sisältävä, joka kuukausi ilmestyvä boxi, joka käsittää yleensä 4-6 tuotetta, ja maksaa 15,90e/kk (oikea arvo noin 45 euroa).

Perjantain piriste ehdottomasti! :)


Tuotteet saatu blogiyhteistyössä.