Blogiarkisto

maanantai 3. marraskuuta 2014

Printtiä, printtiä

Marraskuu! Itse rupean taas ryömimään täältä muutaman menneen viikon sumusta, siis sellaisesta toistavuudesta joka rupeaa tuntumaan pakkopuurolta, lähinnä viitaten tuohon sädehoitoon joka päättyy huomenna! Ja toiminut on, ei ainakaan viikkoon ole enää keuhkoon pistänyt lainkaan, selkä on kyllä tästä pakkolöhöömisestä kovin jumissa, ja se iänikuinen sädehoitoasento (kuin myös leikkaus, joka kovin sama), josta jaksan rutista, on pistänyt mun vasemman olkapään kamalaan remonttiin, ja toivon sen olevan samaa vaivaa joka tuolla kyljessäkin tuntuu, koska kyllähän se mulla vain epämukavaa tai pahimmassa tapauksessa kunnolla kipeätä tekee kun kättä yritän nostella oikean, terveen, käden tapaan - sieltä on vaan ronklattu niin paljon että tietyssä pisteessä vaan kinnaa vastaan, ja onhan tuo vasen kylki eri näköinenkin kuin oikea Joten, ehkäpä se kolotus sielläkin helpottaa kun ei tarvitse joka päivä väkisin repiä ja pitää sitä kättä ylhäällä epämukavassa asennossa. Katsokaamme, miten tämä tästä lähtee kehittymään, fysioterapeutin vastaanotolla jatkan taas kerran viikossa ja jos, KUN, tämä olkapää ja kylki elpyy, niin suuntaan uudelle salille, olen ehkä löytänyt sen joka sopii mulle, tilat, sijainti, hintaluokka. Sitten onkin taas varovaista aloittelua, ties kuinka monennen kerran. But you gotta do it.

Sairastelun ja harmaan puuron kahlauksen vuoksi ei ole viime aikoina juuri kiinnostanut yksi mun lempiharrastuksista, eli vaatteet mutta nyt tuli hankittua pari kivaa printtipaitaa, mistäs muualta, kuin Henkasta, check 'em out. Huomatkaa myös seksikkäät harmaat kotileggarini ;)


Olen jotenkin ehkä noin viimeisen vuoden sisään herännyt erityisesti tykkäämään erilaisista printtipaidoista, ihan aktiivisesti niitä etsiskelen ja selailen, ja välillä myös ostan ne helmet. Mutta tottakai mun kaapit edelleen massoittain täyttää erilaiset raitapaidat :D sini-valko tai musta-valko -raidalliset, niissä on vain sitä jotain.

Kuvista ehkä myös tarkimmat huomaa, että myös valohoito on toiminut, ihottuma ja ylipäätänsä kutiseva ja kipuileva iho on saatu minimiin! Ja tänään kävin äkkiä kääntymässä ihotautipolilla lääkärin pakeilla, ja hoitosuunnitelma on vihdoin mulle räätälöity niin, että pitkää taukoa, joka vetää ihon aivan p*skaan kuntoon, ei enää tule. Se pidetään lyhyempänä ja tilannetta arvioiden vuorotellaan yhdellä ja kahdella hoitokerralla per viikko, katsellen ihan mikä on tarve - jos yksi kerta viikossa ei pidemmän päälle riitä, niin sitten pitäydytään kahdessa kerrassa. Jokaisella meistä sairaalassa ramppaajista riittää jotain rutistavaa aika ajoin, mutta kyllä myös näitä positiivisia juttuja, kuten lääkäreitä jotka ovat avoimia tavallisesta poikkeaville hoitosuunnitelmille ja erittäin potilasläheiselle työskentelylle, kiitän tässä nyt julkisesti ja kiittelin tänään myös kovin lääkäriäni suoraan hänelle!