Blogiarkisto

torstai 25. kesäkuuta 2015

Victoria's Secret



Kööpenhamissa ei tullut oikein shoppailtua, paitsi Rituals-merkiltä aivan ihanan täyteläistä whipped body creamia, näitä tuotteita ei saa Suomesta (kuin sitten tilaamalla ulkomailta) ja kun yksi meistä suomalaisista suunnisti Rituals-merkin osastolle, ja me muut perässä, sai tämä että todella ihana myyjä myytyä lähes meidät kaikki ostamaan sieltä jotain! :D Ja on ollut niin mahtavaa rasvaa että se on jo lähes käytetty, käytin jo Köpiksessä ja kun olen taas valohoidon tarpeessa, auttoi tämä rasva jotenkin mun kiukuttelevan ihon kanssa koska oli niin ihanan rasvaista, sekä todella hyvän tuoksuista, taivaallista suoraan sanottuna, freesiä, tulee mieleen metsä jossa kasvaa ihania kukkia, ja myös metsä sadekuuron jälkeen. Tässä onkin kirsikankukkaa ja riisimaitoa. Ja tähän ihonhoitosarjaan rakastunut kaveri kertoi, että tämä on lähellä The Body Shoppia mutta vielä parempi. Täytyy sanoa että vertaus on hyvä, vaikka toki The Body Shopilla taitaa olla kattavammasti kaikkea, kosmetiikkaa jne. Tämä 200ml pönikkä maksoi noin 14 euroa, ja todellakin sen arvoista tavaraa. Haluaisin tätä nyt heti lisää!





Victoria's Secret- myymälä löytyi Köpiksen lentokentältä, jonne suunnistin kun meidän lento oli tunnin myöhässä, ja oltiin muutenkin tultu ajoissa lentokentälle. En ole koskaan ennen ollut edes pienessä VS:än myymälässä, vain tilannut jälleenmyyjältä joten katsaus kaikkia tuoksuja, body mistejä, kosmetiikkaa sekä alusvaatteita, tarkemmin alushousuja, oli ihanaa. Koska en ole minkään röyhelörimpsujen suurin ystävä, ostin mukavalta tuntuvat puuvillapöksyt, tumman siniset joissa yläreunassa lukee Victoria's Secret ja takana sama isompana lomateemaisillä väreillä sekä palmun kuvilla. Olisin halunnut punaiset, joissa luki takalistossa "I'm With Cupid" mutta ne taisivat olla suositut koska M-kokoa ei ollut ollenkaan tarjolla. Pöksyt oli noin 14 euroa, ja koska olin käyttämässä viimeisiä kruunujani, joista halusin eroon, nappasin mukaan vielä alennuksessa olevan täyteläisen hienoisesti punaavan lip butterin Smooth Kiss- sarjaa, sävyssä All Mine, ja onkin ihanan rasvaista mutta ei kuitenkaan liian leviävää huulirasvaa, tämä oli noin 9 euroa.

Jos olisi ollut vielä jokunen kruunu lisää niin olisin varmaan tuonut body mist tuoksujakin mukana, mutta ei ollut joten nämä tuli otettua nyt tällä erää.