Blogiarkisto

lauantai 28. helmikuuta 2015

The Tenerife Post

Kohta ruokaa mahaan, muiden suomalaisten seassa Pipo Cafessa!


Pipo Cafe tarjoaa vaikka mitä, mutta ei tällä kertaa otettu tapaseja, vaikka ne olisi saanut koota itse







Pipossa sai kunnon kotitekoisia hamppareita - ei niitä jotka ovat vähintään puolieineksiä; sulatetaan vain pakastimesta vaan täällä ruokaa tehtiin oikein alusta loppuun, ja kun oli HYVÄÄ! Omatekoinen coleslaw (kuvassa tuossa kipossa) oli superherkullista!


Randomkuva hotellilta, siellä oli paljon kauniita kukkaistutuksia



Tämä oli se loma, jolla opettelin juomaan kaljaa! Tosin erittäin vaaleata, kuten Heineken tai vaikka Sol, suomalaiset peruskaljat ei todellakaan mene alas :D



Rannalla yöaikaan - valitettavasti huonon valon puutteen vuoksi moni sieltä otettu kuva jäi aika huonoksi, mutta jopa yöaikaan tuolla rannalla oli kaunista ja ihana vain kävellä ja katsella merta


Monissa Playa de Las Americasin ulkoilmaravintoloissa oli ilta-aikaan tällaisia hienoja lyhtyjä useampikin kappale, jotka hohkasivat sopivan verran lämpöä - vaikka ei me suomalaiset paleltu vaikka asteita oli "vain" +18 ;)

Taivas näyttää tässä kuvassa vähän synkältä, mutta oikeasti oli ihan hyvä ilma, ja varsinkin sellainen jona on hyvä lähteä shoppailemaan kun ei ollut täyspaistetta, jolloin pitäisi tottakai olla palvomassa arskaa altaalla tai rannalla ;)

Kuinka iloisia me oltiinkaan kun löydettiin Bershka! Mulla on edelleen esittelemättä sieltä tehdyt ostokset, niitäkin luvassa kun saan vain aikaiseksi! Meidän tuolla käydessä käynnissä oli aivan älyttömät alet, paljon ihmisvilinää!


Laukkuja ja läppärisuojia riitti, ja tää oli jotenkin söpö mutta en kuitenkaan ostanut, mutta kuva oli pakko napata

Meidän parvekkeelta näkymä altaalle päin - meidän parvekkeelle paistoi koko päivän aurinko, siellä oli kiva syödä aamupala kun aurinko saapui tervehtimään!

Näkymä altaalle - oli rauhallista, enemmistö oli senioreita, mutta eipä se haitannut, allasalueella oli todellakin seesteistä sen ansiosta :)

Altaalla selfien ottoa - mustelman näköinen läntti tuossa oikealla on vanha näyteenottoarpi, joka on jostain syystä vain tuossa valossa korostunut, ei oikeasti ole noin selvän tai mustelmaisen näköinen!


Oikein onnellinen virnistys kun ollaan illallisella Tito'sissa josta tuli meidän kantispaikka, niillä oli myös aivan TAIVAALLISEN hyviä pizzoja, ja todella ystävällinen ja symppis henkilökunta, suosittelen tätä paikkaa ehdottomasti, menulta löytyy vaikka mitä sopivaan hintaan ja palvelu on mitä parhainta!

Löydettiin toki tiemme myös Playa de Las Americasin yöelämään, baarikatu on aivan ko. paikan rannan vieressä, ja sielläkin riitti menoa ja vilskettä erityisesti viikonloppuna

Jotain "herkkää ja taiteellista wannabe posetusta" ;)

Nimensä mukaan oikein chillipaikka, sellainen seurustelubaari, musa ei liian kovalla ja sieltä löytyi kunnon pehmustettuja penkkejä ja sohvia, ja hintatasoltaan edullinen, ja paikan omistaja oli usein paikalla ja tuli tervehtimään joka kerta - ja parina iltana viikossa siellä on myös livelaulaja esiintymässä, jolle voi esittää laulutoiveita, oli muuten todella hyvä ääninen ja esiintyjä, jota jäätiin koko illaksi kuuntelemaan, tunnelma oli aivan katossa koko baarissa (tämä kuva napattu ennen puolta yötä, mutta sen jälkeen rupesi paikka täyttymään)!


Palmuja.. mun ainainen viehtymys niihin ♥

Auringonlasku rantakadulla, niin kaunis

Greek Corner -nimisessä paikassa, jota voin myös suositella, ok hintainen ja ruoka on herkullista, alla mun tilaama perinteinen "Greek Platter"


Oli niin hyvää että katosi ennätysvauhtia lautaselta, paljoa pöytäkeskusteluakaan ollut kun me kummatkin, saman aterian tilanneena, ahmittiin näitä herkkuja naamaan :D



Valitettavasti aika lähteä takaisin kohti koto-Suomea..