Blogiarkisto

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Livbox 3/2015: VOL 2 - hair, makeup, skincare

Kuten luvattua, tässä tulee lisää maaliskuun Livboxin sisällöstä, pitkäviikonloppu joten tämä maanantai lasketaan siihen vielä, eikö? ;)


Siskoni oli siis myös toisena koekaniini, itseni lisäksi, Doven Oxygen Moisture shampoon sekä hoitoaineen osalta, ja hän raportoi tällaista:

"Shampoossa oli kiva mieto tuoksu, joka ei kuitenkaan jäänyt hiuksiin pesun jälkeen. Mielestäni tukka tuntui silkkisemmältä ja helpommin käsiteltävältä pesun jälkeen, mutta volyymia se ei antanut ollenkaan, vaikka sitä kovasti lupaili. Tukka ei myöskään sähköistynyt niin paljoa kuin yleensä, siitä plussaa! Tukka pysyi myös ihan hyvän tuntuisena koko päivän, mutta tukan silkkimäisyys varmaan aiheutti sen, että tukka lättänöityi entisestään päivän aikana tupeeraamisesta huolimatta. "




Vasemmalta oikealle: kaksi ensimmäistä kuvaa kun hiukset on pesty ja kuivuneet, ja viimeisin kuva oikealla on juuresta lievästi tupeeraamisen jälkeen, hiukset ovat silkkiset mutta tupeeraus ei pitänyt tämän seikan vuoksi.




Sitten oli naisille Roberto Cavallin tuoksu Paradiso, joka oli mielestäni aika perus Cavallia eli itse en juuri tämän tuoksuista välitä, ne ovat okei, usein sellaisia kukkamaisia, mutta eivät ihan mun tyyppisiä enkä näinollen ostaisi, eikä siskonikaan ollut mitenkään suuresti ihastunut. Hän kertoi kyseisestä tuoksusta näin:

"Ihan kiva tuoksu, mutta on jollain tavalla myös vähän pistävä. Tuoksu on mielestäni todella voimakas ja ehkä vähän makeakin (ehkä jopa pikkaisen mummomaisen makea?), joka ei oikein miellytä. Tykkään enemmän vähän raikkaammista tuoksuista, jotka eivät aiheuta päänsärkyä tai pahoinvointia käytettäessä.. Mutta makunsa kullakin! :D"

Calvin Kleinin Reveal-tuoksuun otti kantaa niin siskoni kuin tämän avokki, ja itse pidin sitä hyväntuoksuisena, hivenen merellisenä (josta pidän), aika tyypillisena CK:n tuoksuna, kevyenä (jos sitä ei ruiski loputtomiin, kuten jotkut miehet tekevät), tällaista palautetta tuli muuten:

"Makea, voimakas ja pitkäkestoinen tuoksu. Tuoksu on alussa aika vahva ja mielestäni se paranee ajan kanssa. Voisin ehdottomasti ostaa tätä, koska mielestäni tämä tuoksu on erilainen muihin raikkaisiin tuoksuihini verrattuna. Tuoksu ei kuitenkaan ole ehkä kaikkein maskuliinisin hajuvesi."

Sitten ripsiosuuteen, boxissa tullutta mascaraa en itse testannut kuin alaripsiin, kun ei ole käyttöä, mutta en tosiaan ole kumiharjojen ystävä, joten sitä testaili kunnolla siskoni.




"IsaDora Flashing volume - kumiharjasta plussaa, mutta testikokonaisena hieman vaikea käyttää. Mascaraa tuli niin paljon kerralla, että sillä onnistui sotkemaan luomen turhankin helposti. Mascara antoi mielestäni todella tumman tuloksen heti ensimmäisellä levityskerralla ja ripset eivät suoristuneet toisin kuin yleensä. Jouduin kuitenkin erottelemaan ripsiä erillisellä ripsiharjalla useita kertoja, koska mascaraa tuli niin paljon ja ripset menivät vähän ristiin. Tykkäsin, että ripset pysyivät kaarevana koko päivän! Isona miinuksena kuitenkin se, että ripsiväri varisi TODELLA paljon päivän aikana ja sotki alaluomen jatkuvasti. Varisseita pahkuroita ei myöskään saanut helposti siivottua pois, vaan mascara levisi pitkin naamaa. En ostaisi. "

Viimeisenä on Lumene Bright Now Vitamin C kiiltoa kontrolloiva voidegeeli. Tätä testailin itse, olenhan Lumenen ihovoiteiden suuriystävä, käytän tällä hetkellä eniten Lumenen Arctic Aqua -sarjaa. Ennen käytin Bright Now:n peruskasvorasvaa, ja tämä kiiltoa kontrolloiva onkin uusi tähän sarjaan. Itse en huomaa juurikaan eroa, ja Arctic Aqua on kosteuttavampi, jota ihoni kaipaa, joten se vie voiton sen osalta, eikä ongelmani yleensä edes ole kiilto vaan nimenomaan kuivahtaminen päivän aikana. Eli voisin arvella, että rasvaisemman ihon omaava henkilö, jonka meikkivoide että puuteri päästää läpi kiiltoa päivän mittaan, hyötyisi tästä eniten. Kaikenkaikkiaan Lumenen kasvorasvat ovat hyviä, joten tämäkään ei jää käyttämättä, todennäköisesti vaan yhdistelen sitä rasvaisempiin rasvoihin, tarpeen mukaan.



Vielä samaan syssyyn edellisestä boxista tullut Paesen monoluomiväri, jota olen kyllä käytellyt tässä, mutta mulle tää valitettavasti on vähän tällainen "turha luomiväri" - sillä toki voi pohjustaa silmiä niitä meikatessa, mutta en itse tällaiselle koe oikeastaan tarvetta, eli ei tulisi ostettua. Matta tämä on, ja kovin neutraali, joten sopii kyllä luomelle muun silmämeikin alle.