Blogiarkisto

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Päivä pähkinässä


Aamulla herätessä oli vähän tönkkö olo, sellainen.. en oikein osaa kuvailla - olin aikonut mennä aamupäivä salille mutta olo oli jotenkin sen verran hassu, että päätin skipata, näin 5. hoitokerran jälkeisenä päivänä. Päivän mittaan kyllä olo normalisoitui, ja oon tänään käynyt pitkästä keilaamassa, ja vielä hohtokeilaamassa! Oli hienon näköistä ja muutenkin hauskaa! En oo käynyt keilaamassa muutamaan vuoteen, mutta tykkään siitä joka tapauksessa paljon, tunnin ratavuoro menee todella nopeata.





Olen käynyt kunnon iltalenkilläkin, ja koirien kanssa koirapuistossakin hetken heittelemässä käpyjä näille, joten huomenna on sitten suunta salille, pitkästä aikaa. Muuten ei oikeastaan ole "oloja" - maha oli aamulla kans vähän äksy, mutta syöttäen sille puuroa ja raejuustoa, niin sekin rauhoittui. On kyllä näin IBS-potilaana ollut tärkeätä, että jo viime vuoden puolella löysin itselleni sopivamman ruokavalion, joka ainakin vähentää vatsan oirehtimista. Eikä tietenkään ole pahitteeksi muutenkin syödä terveellisesti!





// ENGLISH SHORT

Felt a little stiff this morning, and tummy grumpy but sticking to a diet I've found suits me, helps with it. Was about to go for a noon gym session, but due to yesterday's treatment no. 5 and the funny feeling I had, I decided to skip, but thankfully the feeling faded away, and I've been able to enjoy my day by neon lights bowling, was so nice after a long time. And also took a good walk with the dogs, stopping by a dogpark for a moment for them to run free, and I threw Leo a pine cone for awhile, since he just loves fetching stuff, anything goes :D