Blogiarkisto

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Ellokselta uutta ilmettä kotiin

Makuuhuone on vihdoin viimein saanut sitä uutta ilmettä, ihan vaihtamalla tekstiileitä, jotka tässä tapauksessa käsittivät päiväpeiton, pussilakanasetin sekä koristetyynyliinoja yhteensä kolmelle tyynylle.

Aikaisempi päiväpeitto on muuten myös Ellokselta ja edustaa mun ihastusta tähtikuvioon sekä sinisen eri sävyihin.

Tässä siis ennen ja jälkeen, vasemmalla on viimeisin petivarustus ja oikealla mihin päädyttiin.



Vähän "His & Hers" -teemalla varustettu pussilakanasetti, tämäkin tähtikuviota, jossa peittoa voi käyttää kummin päin vaan, sillä se on toisela puolen valkoinen sinisen harmaan värisillä tähdillä ja toiselta puolen vastakkain värit. Mukana tulee myös 4x tyynyä, jotka tosin eivät ole kaksipuoleisia eli tulee 2 valkoista ja 2 sinisen harmaata.



Puuvillainen pussilakanasetti on siis nimeltään Marple, ja sisältää siis 4x tyynyliinaa sekä kahdelle peitolle pussilakanat, todella kätevä paketti mun mielestä!



Lähemmin kuvattuna päiväpeitto pitää sisällään nättiä kukkamaista kuviota joka on ommeltu vaaleammalla langalla ja tuntuu käteen myös kohokuvioiselta. Päiväpeiton sävy vastaa aikalailla kuvaansa Elloksen sivuilla, pussilakanasetti on ehkä hitusen tummempi luonnossa, mutta itselleni tämä värimaailma on edelleen se mieluinen.

Ellokselta löytyy tänä syksynä ja talvelle kaikkea kivaa kotia varten, mutta myös muuta lämmikettä kuten vaatetusta! Itse olen viime vuosina löytänyt erityisesti syys- että talvitakkia ja tässä alkoikin vähän kutkuttelemaan valikoima kun villakangastakkini alkaa olemaan niin monta vuotta vanha vähän sen näköinenkin, että seuraajaa voisi ruveta miettimään... ;)






KOODILLA 325728 -40% KALLEIMMASTA TUOTTEESTA 11.10. ASTI!