Blogiarkisto

tiistai 14. kesäkuuta 2016

SeuralaisenaTänään tuli oltua taas seuralaisena/hoitotätinä siskolle ja kummitytölle, sillä ohjelmassa oli keskustareissua, joka sisälsi käynnin Hämeenpuisto 31:ssä sijaitsevaan räätälistuodio BQ:hun, jossa sisko sovitti mielettömän nättiä morsiusneidon mekkoa. Itse istuskelin sivussa pikkuisen torkkuessa tyytyväisenä - hoitotädin homma tällä reissulla oli varsin helppo, sillä pikkuneiti avasi silmänsä vain muutamaan otteeseen, veteli sikeitä vaikka näyttikin näkevän ajoittain varsin villejä unia käsien viuhtomisesta ja ääntelystä päätellen! Ihana rakkauspakkaus tämä. Nimiäiset ovat edessä tulevana sunnuntaina, en malta odottaa, edes minä en tiedä viekä pikkuisen nimeä!


Studiolla piipahtaminen oli nopea homma, mutta ehdin siinä ohessa katsella ympärilleni, miesten pukuja joka onkin heidän pääkohde, vaikkakin tällaiset morsiusneitojen puvut kuuluvat myös heidän osaamiseensa. Liike oli ihastuttava, moderni mutta kotoisa, ja asiakaspalvelu jätti positiivisen mielikuvan paikasta. Räätälin kokemukseni rajoittuvat vain äitini siskon, joka on myös kummini, luomuksiin, tämä on näppärä sormistaan niin vaatteiden kuin leipomustenkin osalta.
Itse en shoppaillut tällä reissulla mitään, eikä ollut tarkoituskaan, vain olla hoitotätinä mukana. Itse lähden torstaina Stadi kiekalle Lillan luokse, kun on tämä näkeminen nyt jäänyt tässä monestakin eri syystä, mutta nyt olisi tarkoitus siellä oleilla torstaista lauantaihin, saapuen kotiin ihan lauantai-iltana. Vähän varmaan katselen ympärilleni olisiko esimerkiksi alessa jotain kivaa mekkoa, jonka voisin ostaa nimiäisiä varten, ja lahjakortti Kicksiin myös löytyy, olisi aika vihdoin 2 kuukauden vetkuttelun jälkeen mennä hommaamaan uusi puuteri vanhan tilalle, josta on jäljellä enää muutama hassu palanen..!

Stadissa vierailusta olisi tarkoitus jotain kirjoitella, en aseta tarkkoja raameja mitä ja kuinka paljon, etten mene lupailemaan liikoja. Mutta jotain. Ja snapchatista mut varmasti löytää.