Blogiarkisto

perjantai 24. kesäkuuta 2016

Stadista Manseen, ja kaikkea siltä väliltä


Tuntuu että Helsingin reissusta olisi jo pidempi aika kuin viikko, mutta näin se aika vaan rientää..! Aika tuntui sielläkin rientävän kamalaa vauhtia, kun yritän etsiä sopivaa nimiäislahjaa kummitytölleni, mutta Timanttisten tarjonta olikin yllättävän vaihtelevaa myymälöittäin, joten päädyin sittenkin ostoksille Tampereelle, Koskikeskuksen Timanttisille, paria tuntia ennen nimiäisiä.. :D viime hetken häsellystä, mutta oikea lahja löytyi ja lahjan saajat olivat oikein ilahtuneita :)


Helsingin yksi parhaimmista puolista on Picnicissä käynti! Tampereella ei ole ollut enää yli vuoteen yhtäkään Picniciä (Hämeenkadulle tämän tilalle tuli aikoinaan Burger King... boikotoin edelleen sitä mestaa), joten Helsingin reissuilla tulee käytyä sitten herkuttelemassa salaateilla ja useimmiten myös jokin kahvi oheen. On muuten hyvää, ja mielestäni hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan. 3 täytteen salaatti maksaa vajaa 10e.

Puolikuivatut tomaatit 3. täytteenä oli mitä positiivisen yllätys, niin järjettömän hvyää! 


Helsingissä ei valitettavasti ollut hyvää säätä läpi siellä vierailun, mutta ajoittain jonkusen tunnin putkeen saatiin myös auringon paistetta ja lämpöä, vaikkakin kera tuulen mutta se vaan auttoi viilentämään porottavan aurigon alla. Terassille ei tullut ehdittyä niin vaihtelevan sään vuoksi, mutta onhan tätä kesää vielä jäljellä..!
Om nom nom, paahtopasti-feta-puolikuivattu tomaatti -salaatti ♥

Helsingissä tuli myös äkkiä käytyä Forumin Victoria's Secret -myymälässä mutta ei tullut ostettua mitään, olin jotenkin kuvitellut että tarjonta olisi ollut laajempi mutta lähinnä samaa tarjontaa oli kuin lentokentillä, joilla olen vierallut VS:än myymälöissä. Tuoksut on toki ihania, mutta ne saivat jäädä toiseen kertaan tällä kertaa.


Tämä kuva onkin täällä jo vilahtanut, mutta omasta mielestäni niin ihana kuva musta ja kummitytöstä, että se ansaitsee uuden kierroksen. Nimiäiset menivät smoothisti, ydinperheen ja ihan lähisuvun läsnäollessa, 4 polvea saman katon alla, ihastelemassa uutta tulokasta. Itse olen käynyt vierailemassa kummitytön luona, tai lähtenyt hoitotädiksi mukaan, ainakin kerran viikkoon, en saa tästä pienestä söpöläisestä tarpeekseni, en edes silloin kun koliikki kipristää masua, vaipasta löytyy hajupommi ja itkua vähän tihrustetaan. Yleensä ottaen pikkuinen on todella rauhallinen ja nukkuu paljon, ja itkut ovat nopeasti ohi eivätkä ole sellaisia pitkään jatkuvia episodeja, ainakaan mitä itse olen ollut todistamassa.Näin ennen Jussi aattoa, tuli käytyä lähimmän Prisman Oksassa testaamassa "artesaani pizzat" (á 7,90e grande-kokoinen pizza) ja olihan ne ihan jees, taikina oli hyvää mutta täytteitä suhteessa kokoon oli kyllä totuttua vähemmän. Antaisin vahvan 7,5 pojot tälle pizzalle, joka oli siis kinkkupizza. Parempi vaihtoehto kuin wokki, sitä tuli testattua ihan ensimmäisenä muutama kuukausi sitten, mutta omani ja poikkiksen annos oikein ui rasvassa, josta emme kummatkaan erityisemmin pitäneet.
Helsingissä tuli myös testailtua todella uutta suomalaista, Helsingistä lähtöisin olevaa, sovellusta nimeltä Crowst, joka tarjoaa yrityksille tilaisuuden tuoda omaa bisnestään esille, ja kuluttajille tilaisuuden hauskojen, lyhyiden missioiden suorittamisessa tutustua näihin bisneksiin ja ansaita näin lahjakortteja, jotka käyvät mm. S- ja K-kauppoihin (fyysiset lahjakortit), tai sitten erinäisiin nettikauppoihin kuten Fitnesstukku, Nelly.com, Zalando ja monta muuta. Missiot ovat joko GPS-pohjaisia ("mene tähän lokaatioon, koe, vastaa pariin kysymykseen, ota tarvittaessa kuva) tai paikasta riippumattomia missioita joissa vastaillaan vaikkapa kuluttajatottumuksiin, esimerkkinä kesäjäätelön ostotottumukset. Hauska app, joka laajenee koko ajan pääkaupunki seudulta myös muihin kaupunkeihin, kuten Tampereelle. Suosittelen!

>> Käy tutustumassa! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crowst.crowstapp